Mar 08, 2024
Hils på Ole😃 Hvor lenge har du jobbet her? Jobbet her siden august 2020 Hva er dine arbeidsoppgaver? Ble ansatt som kjøkkensjef med ansvar for å videreutvikle kafeen 🍴 Med tanke på videreutviklingen hadde jeg lyst til å begynne å bake våre egne brød, kaker og samtidig bruke lokale råvarer som drikke most, fisk, kjøtt og grønnsaker🍞🥬 Samtidig har jeg ansvaret for event og arrangementer. Jeg har alltid hatt en drøm om å bruke hele akvariet når det kommer til mat og drikke. For noen år siden tenkte jeg på et konsept der man kunne gå hele veien. Starter ved sildetanken hvor man kan smake på silda, går videre inn til holmer og skjær for å smake på makrellen, og oppe ved havbruksutstillingen smaker man på ørret fra Hofseth. Dette har fått navnet en reise i havlandet hvor man kan ende opp ved stortanken til flotte bord med hvite duker og høye stettglass🥂 Hva liker du med jobben din? Liker å lage mat, men det som gir meg mest er å se ungdom utvikle seg i cafeen. De kommer hit som 15-16 åringer med lite til ingen mat erfaring og nå står de plutselig og lager majones, baker brød, baker kaker samtidig som de serverer mat fra matboder med stor selvsikkerhet 😊 En annen ting er at vi har gode konsepter og god mat, så feedbacken fra kunder er jo også veldig viktig. #ansatt #atlanterhavsparken #akvarium #ålesund #event #eventålesund
No items found.
Flere historier fra oss