Program for høstferien

Velkommen til Atlanterhavsparken i høstferien i uke 41

Program for høstferien

Program for høstferien 2021

Vi gleder oss til høstferien og håper mange har tenkt å ta turen ut å besøke oss. Vi har laget ett varierende program som vi håper dere vil like.

Krabben hører med i høstferien, og også i år kan dere møte vår egen krabbe-ekspert Trond i Krabbehjørnet. Han finner du på plass alle hverdager mellom kl. 1100 og 1400. Du kan i tillegg til en god krabbeprat også få en smak av Akvariekokkens egen krabbesuppe.

Om du ikke har fått besøkt oss etter det nye vitensenter har åpnet, kan kanskje høstferien være tiden for det.  I utstillingene "Havnasjonen" og "livet i havet" er det mye spennende å utforske. For - hvordan puster fisken egentlig under vann? Og hvor lang kan en laks bli? Eller kanskje du vil dykke ned i bunnen av Breisundet, eller gå en tur i Tareskogen...?

Havnasjonen

I Matverkstedet Breisundet blir det lynkurs i fiskekakelaging. Ta med barn, besteforeldre, eller naboen og ha en kjekk time med matlaging sammen. Her er det begrenset med plasser, og forhåndspåmelding. Les mer om kurset og link til påmelding finner du her: fiskekakekurs

Mandag, tirsdag og onsdag arrangerer vi armbåndsverksted. Her får du muligheten til å lage ditt eget armbånd - med teksten "ta vare på havet"

Verkstedet finner du i 2 etasje, ved siden av Matverkstedet Breisundet

armbånd verksted

Aktivitetsrommet er åpent både kl. 1030-1130 og kl 1300-1400, og foring av otere, seler og pingviner går som normalt på ettermiddagen fra kl 1400. I tillegg har vi satt opp en ekstra foring av Otere kl 1015 for dere som er tidlig ute.

Vi ønsker alle en riktig fin høstferie, og håper å se mange av dere på besøk her hos oss.

Andre nyheter