Barnehage

Vitensenteret er et perfekt sted for barnehagebarn som vil lære mer om havet. Her kan du utforske fenomener knyttet til natur, miljø, helse og teknologi gjennom egen aktivitet og i samarbeid med andre.

Vi har læringstilbud som skaper engasjement og nysgjerrighet. For best utbytte av et besøk hos oss er læringsprogrammer tilknyttet vitensenterutstillingene i kombinasjon med akvariet å anbefale. Dette vil gi en dypere forståelse av fenomenene og sammenhengene i havet.

Når dere besøker oss, bestemmer dere selv om dere skal følge et læringsprogram eller ikke. Våre vitenpedagoger utvikler for- og etterarbeid som vektlegger bred forståelse av læringsprogrammets tema gjennom aktiviteter og oppgaver. Vi legger opp til tverrfaglig arbeid ved å koble flere fagområder sammen slik flere av kompetansemålene for aldersgruppen nås. For barnehager vil rammeplanens innhold bli ivaretatt i hele læringsprogrammet.

Barnehage
Ta kontakt med Jeanette om du har spørsmål om denne læringspakken.

Bestill denne læringspakken

Her finner du informasjon om priser, transport, ledige datoer og bookingskjema for denne læringspakken.

Priser

Barnehage og skole t.o.m 10. klasse
65 kr - Vanlig besøk
85 kr - Med formidling (disseksjon, guida tur i utstilling)
95 kr - Matverksted

Videregående skoler t.o.m studenter
65 kr - Vanlig besøk
95 kr - Med formidling (disseksjon, guida tur i utstilling)
105 kr - Matverksted

Transport

Ønsker du et godt tilbud på transport? Ta kontakt med Geir Gjerde i Turistbussen Ålesund på telefon 920 42 411 eller e-post geir@turistbussen.no

Bestillingskjema
Betalingsinformasjon*
Forespørsel er mottatt. Vi tar kontakt!
Oops! Her skjedde det noe feil!