Velg annen dag

Billetter, åpningstider og program

Stor akvariumtank med fisk og barn som ser på.
I dag
Opplevelse
00:00
Stengt.
Ingen program definert for denne dagen.

Spesielle aktiviteter

I dag
Aktivitet
00:00
Vis flere aktiviteter
Billettpriser
Voksen
NOK 250
Barn 3-15 år
NOK 120
Barn 0-2 år
NOK 0
Årskort familie (2v og 4b)
NOK 1950
Årskort voksen
NOK 650
Årskort barn 3-15 år
NOK 500
Årskort 67+ år
NOK 550

Praktisk info

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Er bygget rullestol- og handikapvennlig?

Ja, hele Atlanterhavsparken er rullestolvennlig. Har du behov for handikap-parkering, har vi eget merket parkeringsområde ved inngangen. Vi har også rullestoler til utlån for de som har behov for det. Ledsager med ledsagerbevis har fri inngang.

Er det bobilparkering ved Atlanterhavsparken?

Ja, vi har store parkeringsplasser til rådighet, så du skal fint få plass til å parkere bobilen din under besøket ditt hos oss. Nærmeste døgnåpne bobilparkering er Skjerva bobilparkering, som ligger i gåavstand til Atlanterhavsparken. Det går også buss på denne strekningen hvis man ikke ønsker å ta med bilen under besøket.

Er det egne inngangsbilletter for akvariet, vitensenteret og visningssenteret for havbruk på Atlanterhavsparken?

Nei, det er det ikke. Mellom de 4 veggene til Atlanterhavsparken kan man finne et vitensenter, et akvarium og et visningssenter for havbruk, og inngangsbilletten gir deg tilgang på alle disse utstillingene i én og samme billett.

Er det en plass å kjøpe mat på Atlanterhavsparken?

Ja, vi har egen kafé som bl.a. tilbyr hjemmelaget mat av lokale råvarer.

Finnes der hurtiglading/lading til el-bil ved Atlanterhavsparken?

Nei, det finnes dessverre ikke parkeringer med hurtiglading til el-bil i nærheten av Atlanterhavsparken.

Har dere studentrabatt?

Nei, vi har dessverre ikke studentrabatt.

Hvilken buss må jeg ta for å komme til Atlanterhavsparken?

Du kan ta buss nr.1 fra Ålesund sentrum/Moa i retning Hessa. Nærmeste stoppested heter «Tuenesvegen», og derfra er det en ca.10-15min spasertur til inngangsdøren vår. Se Frammr.no for å finne bussruter og avgangstider.

Hvor lang tid tar det å gå/kjøre fra Ålesund sentrum til Atlanterhavsparken?

Det er ca. 3,6 km fra Ålesund sentrum og til Atlanterhavsparken, og velger man å gå langs Kirkegata/Steinvågvegen vil man kunne studere de unike bygningene i kjent Jugendstil samt gå Hans-Marta-stien som gir en nydelig utsikt over Valderøyfjorden og øyene nord for Ålesund sentrum. Denne gåturen passer alle, og det er flere busstopp på vegen som går ut til Atlanterhavsparken hvis man ombestemmer seg.

Hvordan komme seg hit?

Man kan velge å gå, sykle, ta kollektivtransport eller kjøre ut til Atlanterhavsparken. Vi har sykkelstativ rett utenfor hovedinngangen, og man kan ta buss nr.1 fra Ålesund sentrum/Moa. Busstoppet nærmest Atlanterhavsparken heter «Tuenesvegen» og derfra er det en ca.10-15min spasertur til inngangsdøren vår. Se Frammr.no for å finne bussruter og avgangstider. Fra Ålesund sentrum tar det ca.7 minutt med bil ut til Atlanterhavsparken, og vi har gode parkeringsmuligheter.

Internett og WiFi

På Atlanterhavsparken får du som besøkende tilgang til gratis WiFi.

Kan jeg leie en rullestol under besøket?

Vi har 1stk rullestol til gratis utlån, og vi anbefaler å ta kontakt med oss før besøket for å reservere den til det aktuelle tidspunktet du trenger den. Ta kontakt på mail@atlanterhavsparken.no eller tlf. 70 10 70 60.

Kan jeg ta med hund eller andre kjæledyr inn?

Det er dessverre ikke lov å ha med hund eller andre kjæledyr inn på Atlanterhavsparken av hensyn til bl.a. smittefare og allergier. Vi kan heller tilrettelegge med parkering nærmere bygget i skyggen, slik at det er enklere å gå bort å sjekke til hunden i løpet av besøket. Ta eventuelt kontakt med oss på tlf. 70 10 70 60 eller mail@atlanterhavsparken.no før du kommer.

Kan man bruke ledsagerbevis?

Ja, vi tar ledsagerbevis.

Kan man kjøpe allergivennlig mat på Atlanterhavsparken?

Ja, dette kan du kjøpe i kaféen vår. Ved spørsmål om ulike allergener – ta kontakt med kokken vår på ole@atlanterhavsparken.no.

NB! Vi tilbyr glutenfrie alternativer, men det blir ikke laget i et 100% glutenfritt miljø.

Kan man ta med seg grillmat og grille i uteområdet på parken?

Nei, dette er ikke lov, da de tilrettelagte benkene er forbeholdt barnehager og skoleklasser som er på besøk. Vi selger mat og drikke i kaféen som det er mulig å kjøpe under hele åpningstiden.

Røyking

Atlanterhavsparken er et røykfritt akvarium og ber om at det blir tatt hensyn til. Det gjelder også uteområdet.