No items found.

Personvern og informasjonskapsler

Personvernerklæringen viser hvordan Atlanterhavsparken samler inn og behandler personopplysninger.

Når du bruker vår nettside, gir du oss personopplysninger om deg. Vi verdsetter ditt besøk på vår hjemmeside og din interesse for våre produkter og tjenester. Vi ønsker at du skal føle deg trygg når du besøke nettstedet vårt og vi forsikrer deg om at din personlige informasjon er trygg hos oss. Vi tar personvern på alvor. Denne personvernerklæringen forklarer hvordan vi samler inn og bruker personlig informasjon, og hvordan du kan utøve dine personvernrettigheter.

Hva er personopplysninger?

«Personopplysning er en opplysning eller vurdering som kan knyttes til deg som enkeltperson, slik som for eksempel navn, adresse, telefonnummer, e- postadresse, IP-adresse, bilnummer, bilder, fingeravtrykk, irismønster, hodeform (for ansiktsgjenkjenning) og fødselsnummer (både fødselsdato og personnummer).»
Kilde: Datatilsynet

Hvem er ansvarlig for håndtering av personopplysninger og hvilke regler gjelder?

Denne siden eies og driftes av Atlanterhavsparken. Atlanterhavsparken er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn via vår nettside. Vi retter oss etter gjeldende personvernregelverk. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert. Det er frivillig å oppgi personopplysninger.

Hvilke personopplysninger lagres?

Når du kontakter oss, behandler vi opplysninger for å kunne besvare ditt spørsmål. Vi lagrer opplysninger som er nødvendig for å kunne besvare din henvendelse. Dersom du ringer oss, vil vi lagre ditt telefonnummer. Dersom du kontakter oss per e-post, vil vi lagre din henvendelse, vårt svar og din e- postadresse.

Kontaktskjemaer

Siden inneholder også et kontaktskjema der du som bruker kan sende inn din kontaktinformasjon slik at vi kan ta kontakt med deg. Informasjonen du sender inn blir sendt fra kontaktskjemaet til oss via vår e-postadresser. Informasjonen vi mottar blir behandlet konfidensielt på samme måte som når du sender en epost direkte til oss på vanlig måte. En sikkerhetskopi av innholdet i kontaktskjemaet blir også lagret i nettsidens system, men er bare tilgjengelig for eieren av nettsiden. Å fylle ut skjemaet er frivillig og følgende informasjon er mulig å registrere i skjemaene:

  • Navn
  • Telefonnummer
  • E-post adresse

Bruk av informasjonskapsler (cookies)

Denne nettsiden eller tilknyttede tredjepartsverktøy bruker informasjonskapsler. Informasjonskapselfiler sendes til, og lagres i din nettleser. Informasjon sendes deretter tilbake til nettsidens webserver hver gang nettleseren ber om en side fra webserveren. Dette gjør det mulig for webserveren å identifisere og spore bruksmønster i nettlesere.

Informasjonskapsler (cookies) brukt på denne nettsiden

Hotjar

Dette nettstedet bruker Hotjar for å analysere bruksmønstre på denne nettsiden. Hotjar genererer statistikk og annen informasjon om nettstedet ved bruk av informasjonskapsler, som er lagret på datamaskinen. Informasjonen som er generert relatert til nettsiden vår, brukes til å lage rapporter om bruken av nettstedet for å kontinuerlig forbedre brukeropplevelsen på dette nettstedet. All informasjon om brukerne er anonym. Mer informasjon om Hotjar personvern er tilgjengelig på: https://www.hotjar.com/privacy

Google Analytics

Google Analytics er et verktøy som hjelper eieren av denne nettsiden til å måle hvordan brukere samhandler med innhold på nettstedet. Når en bruker navigerer mellom sider, genereres JavaScript-koder for å registrere informasjon om siden en bruker har sett, for eksempel nettadressen til siden. Googles JavaScript-biblioteker bruker HTTP-cookies til å huske hva en bruker har gjort på tidligere sider. Mer informasjon om Google Analytics personvern er tilgjengelig på: https://support.google.com/analytics/answer/6004245

Slå av informasjonskapsler (cookies)

De fleste nettlesere lar deg nekte å godta informasjonskapsler (cookies) i nettleserinnstillingene. Vær oppmerksom på at blokkering av informasjonskapsler vil påvirke brukbarheten til enkelte nettsteder.

Mer informasjon

Hvis du har spørsmål om våre retningslinjer for personvern, vennligst kontakt oss.