Events og konferanse

Om det er en gallamiddag eller en mer uformell "get together" så har Atlanterhavsparken lokalene til de store begivenhetene!

Stor akvariumtank med fisk og barn som ser på.

Kurs og Konferanse

Midt i Norges marine utstillingsvindu, kan dere hos oss få en «ute av kontoret» opplevelse i helt spesielle omgivelser. Frokostmøter i stortanken, dagsmøter i Breisundet, eller ett lite møte i grupperommet - vi har mange muligheter. Og pausene tar dere sammen med krabber, torsker, blekkspruter, seler eller otere. Til lunsj og kaffepause serverer vi hjemmelaget mat og kaker, det meste laget av vårt eget kjøkken.

Ta kontakt for ledig kapasitet og priser. Våre møterom har en kapasitet fra 2 til 25 personer. Fantastisk beliggenhet med flotte utearealer gir inspirasjon og et godt utgangspunkt for en konferanse.

Arrangementer

I Breisundet i 2 etasje har vi ett flott lokale med plass opp til 60 personer. I kafelokalene i første etasje kan vi dekke opp til enda flere, begge lokaler med fantastisk utsikt utover våre uteområder og Breisundet.

Vi leier ikke disse lokalene ut til  konfirmasjoner, barnedåper, bryllup eller andre private arrangementer.

Klikk her for å se klipp fra arrangementet "Fiskarkveld 2021", hvor vi benyttet store deler av lokalene her på Atlanterhavsparken.

Ta kontakt med oss om du har spørsmål om events, kurs eller konferanser på Atlanterhavsparken.