Arrangement, kurs og konferanse

Store og små bedriftsarrangement på Atlanterhavsparken

Vårt fantastiske anlegg på Tueneset i Ålesund kan benyttes av din bedrift på dags- og kveldstid - eller gjennom hele dagen. Vi er egnet for små og store grupper, inkludert ledergruppa, styremøtet, avdelingsmøtet, konferansen, seminaret, sommerfesten, julebordet og familiedagen der de ansatte kan ta med seg sine nærmeste. Her er alt du trenger av god lyd og store skjermer, samt servering av deilige retter fra kortreiste råvarer av høy kvalitet.

Stor akvariumtank med fisk og barn som ser på.

En introduksjon til Atlanterhavsparken og vårt formål kommer med på kjøpet - vi er opptatt av at alle som besøker oss går tilbake til husholdningen og bedriften sin og gjør klokere valg. Vi kan også bidra til å løfte arrangementet ditt ved å tilby et spekter av underholdende og kunnskapsutviklende aktiviteter som bidrar til ytterligere forståelse for livet i havet, til teambuilding og konkurranseinstinktet, herunder kokkekamp, quiz, disseksjon av fisk og mye mye mer.

Dagtid

Møtelokalet “Breisundet” passer til små og store grupper, fra fire-fem personer til rundt 100. Her får du storslått utsikt til seler, pingviner og otere i anlegget vårt utenfor og nettopp Breisundet; portalen til fjord- og fjellandskapet innenfor og det mektige Atlanterhavet utenfor. I en dagpakke inngår fri tilgang til anlegget. Utover alt du forventer deg av gode møte- og konferansefasiliteter tilbyr vi servering som kaffe, té, mineralvann, frukt, lunsj og middag og de deiligste desserter.

Kveldstid

På kveldstid får dere hele anlegget for dere selv og kan lage en unik ramme for alt fra små grupper til flere tusen mennesker. Vi kan servere alt fra enkle måltider som smørbrød, suppe eller fiskekake i hånda, til mer storslåtte og unike matopplevelser “En reise i havlandet”; en vandring gjennom anlegget og 4-8 småretter fra boder i streetfood-stil, før man ender med middag og dessert fremfor stortanken.

Ta kontakt for hjelp til å skreddersy nettopp din bedrifts opplegg og få pristilbud her.

Ta kontakt med Joakim om du har spørsmål om arrangementer, kurs og konferanse på Atlanterhavsparken.