Barnas Ingeniørdag 9. mars

Velkommen til Barnas Ingeniørdag 9. mars kl. 10-16, en dag fylt med kjekke aktiviteter på Atlanterhavsparken!

Barnas Ingeniørdag 9. mars

På barnas ingeniørdag får unge forskerspirer lære hva det vil si å være ingeniør. Skaperglede og oppfinnelse er i fokus. Barnas ingeniørdag arrangeres i samarbeid med NITO, som sammen med vitensentrene har et felles mål om å fremme interesse for teknologi og realfag blant barn og unge.

Program

Det vil være aktiviteter på NITO-stands rundt omkring i parken:

· Byggeaktivitet ved Atlanterhavstanken kl. 10-12.30 i regi av NITO-studentene. Slå av en prat med unge ingeniørspirer og få premie hvis byggverket ditt blir godkjent i kvalitetskontroll.

· Tegnerommet er åpent kl. 10-14. Tegn en ingeniør!

· Fotokonkurranse: NITO-kopp til alle som tar bilde ved fotoveggen og publiserer i sosiale medier med #barnasingeniørdag #mittnito #atlanterhavsparken.

· Lego-rom med oppdrag.

Bli med og se når vi mater pingvinene, selene og oterne ute, i tillegg til fiskene i den store Atlanterhavstanken. Dere kan også fiske krabber og hilse på dyrene på aktivitetsrommet.

Foring av otere ute 10.15

Aktivitetsrommet er åpent 11.30-12.30

Foring i Atlanterhavstanken 13.00

Kahoot foran Atlanterhavstanken 13.15

Aktivitetsrommet er åpent 13.30-14.30

Foring av otere ute 14.00

Foring av pingviner ute 14.30

Foring av seler ute 15.00

Påmelding

Medlemmer av NITO med familie/venner får rabattert pris denne dagen; 205 kr for ordinær billett og 105 kr for barnebillett. Påmelding skjer på NITO sine nettsider, men dere betaler ved ankomst. Vis frem SMS-bekreftelse som sendes ut av NITO dagen før.

 

No items found.