Engasjerte og ivrige lærere på lærerkurs

I november inviterte vi grunnskolelærerne i regionen vår til gratis lærerkurs. Lærerne representerte de fleste trinn i grunnskolen, de viste iver og entusiasme rundt det de fikk være en del av.

Engasjerte og ivrige lærere på lærerkurs

Med engasjerte og ivrige lærere gikk tiden raskt fra 15.00 til 17.00 hvor vi var innom alle nye utstillingene i tilknytning til Vitensenteret som åpnet 1.september. Målet med kurset var å gi innblikk i hva vi har å tilby nå som vi har blitt ditt regionale vitensenter. Lærerne ble kjent med tanker og installasjoner, på den måten er de bedre rustet til å ta med seg sin klasse til oss. Med denne kunnskapen tror vi at besøksopplevelsen for hver enkelt lærer også blir bedre.

Ett besøk hos oss nå er mer enn å se. Opplevelsen nå er å se, lese og gjøre for å lære om det biologiske livet i havet, om den havnasjonen Norge er, hva en kan gjøre på en "havlab" og hvordan kan en spre kunnskap om sjømat på Breisundet Matverksted.

Vi vil gjenta denne suksessen og planlegger nytt lærerkurs, akkurat likt som det vi hadde for at kanskje enda flere lærere fra 1.kl - 10.kl vil komme å se, gjøre og lære her på Atlanterhavsparken vitensenter. Invitasjonen er rett rundt hjørnet og vi håper at så mange som mulig vil komme.

Er du lærer og ennå ikke vært her? Da håper vi å se deg her på neste lærerkurs.

No items found.