Påskeferie i Ålesund i år?

Nedtellingen til påske har startet, og etter så mange gode tilbakemeldinger på vinterferieprogrammet vårt, ønsker vi igjen å invitere dere til en innholdsrik påskeferie her på Atlanterhavsparken akvarium og vitensenter.

Påskeferie i Ålesund i år?

Påskeferien på Atlanterhavsparken

Fra lørdag 01.april til mandag 10.april vil vi invitere til innholdsrike dager for hele familien her hos oss på Atlanterhavsparken. Dørene åpner kl.10.00, og kl.11.30-12.30 vil vi holde aktivitetsrommet åpent hvor man kan bli bedre kjent med noen av dyrene i havet her langs kysten vår på en aktiv og kontaktsøkende måte.

Hver dag kl.13.00 vil vi også ha et fôringsshow hvor vi skal fôre alle fiskene i Atlanterhavstanken, og etter fôringsshowet vil vi igjen åpne aktivitetsrommet for en ny time med krabbefisking. Fra kl.14.00 kan du bli med på lunsjen til de tre europeiske oterne våre ute ved oterøya, før turen går videre til pingvinmating kl.14.30 i pingvindammen. Til slutt er det de livlige steinkobbene våre sin tur til å få middag, og dette kan dere se i selbukten kl.15.00 hver dag i vinterferien.

I tillegg til det faste programmet inviterer vi til engasjerende aktiviteter på ulike steder i bygget hele ferien. Her er en liten oversikt:

03.-07.april - "Tiago´s klippfiskhjørne"

Med bakgrunn fra Portugal kan vår entusiastiske akvariekokk Tiago invitere på smaksprøver av klippfisk og en hyggelig prat. Vi vil også servere gratinert klippfisk som påskens varmrett i kaféen etter Tiagos originale oppskrift fra Portugal. Klippfiskhjørnet kan man finne ved holmer og skjær mandag til fredag i påsken.

03.-07.april - Gøy med hai

Dette er en guidet tur rundt i akvariene med en av våre akvarister, hvor vi retter fokuset på de ulike haiartene vi har her på Atlanterhavsparken. En kjekk aktivitet for hele familien. Turen starter ved billettluken kl.12.00.

01.-10.april - Kahoot ved Atlanterhavstanken

Påskens tema er "Hai og (påske)egg", så kom å test din kunnskap på kahoot hver dag kl.12.30. Premiering av beste resultat!

01.-10.april - Påskeverksted på tegnerommet ved kafeen

Her kan hele familien lage sine egne "påskeegg" inspirert av eggene til småflekket rødhai og piggskater. Etter man har tegnet og/eller fargelagt kan man henge det på påsketreet vårt i kafeen.

01.-10.april -  Aktivitetsløpe

Ved ankomst kan man ta med seg et aktivitetsark i billettluken med ulike oppgaver og spørsmål fra akvarie- og vitensenterutstillingene som vi håper kan engasjere hele familien. Husk å noter ned riktig kontaktinformasjon og legg igjen arket i butikken, så kanskje vi trekker akkurat deg/dere som vinner av spennende premier i slutten av ferien.

No items found.