Påskeferie på Atlanterhavsparken

Endelig er påskeferien her, og vi ønsker dere hjertelig velkommen på besøk hos oss med flere kjekke opplevelser og aktiviteter for hele familien.

Påskeferie på Atlanterhavsparken

Påskeferien på Atlanterhavsparken

Fra og med palmehelgen til 2.påskedag vil vi invitere til innholdsrike dager for hele familien her hos oss på Atlanterhavsparken. Dørene åpner kl.10.00, og kl.11.30-12.30 vil vi holde aktivitetsrommet åpent hvor man kan bli bedre kjent med noen av dyrene i havet her langs kysten vår på en aktiv og kontaktsøkende måte.

Hver dag kl.13.00 vil vi også ha et fôringsshow hvor vi skal fôre alle fiskene i Atlanterhavstanken, og etter fôringsshowet vil vi igjen åpne aktivitetsrommet for en ny time med krabbefisking. Ved atlanterhavstanken kjører vi også i gang PåskeKahoot kl.13.15. Fra kl.14.00 kan du bli med på lunsjen til de to europeiske oterne våre ute ved oterøya, før turen går videre til pingvinmating kl.14.30 i pingvindammen. Til slutt er det de livlige steinkobbene våre sin tur til å få middag, og dette kan dere se i selbukten kl.15.00 hver dag i påskeferien.

I tillegg til det faste programmet inviterer vi til engasjerende aktiviteter på ulike steder i bygget hele ferien. Her er en liten oversikt:

Kahoot ved Atlanterhavstanken

Påskens tema er "Gyting og egg", så kom å test din kunnskap på kahoot hver dag kl.13.15. Premiering av beste resultat!

Påskeverksted på tegnerommet ved kafeen

Her kan hele familien lage sine egne "påskeegg" inspirert av eggene til småflekket rødhai og piggskater. Etter man har tegnet og/eller fargelagt kan man henge det på påsketreet vårt i kafeen.

Påskerebus

Ved ankomst kan man ta med seg et aktivitetsark i billettluken med ulike oppgaver og spørsmål fra akvarie- og vitensenterutstillingene som vi håper kan engasjere hele familien. Husk å noter ned riktig kontaktinformasjon og legg igjen arket i butikken, så kanskje vi trekker akkurat deg/dere som vinner av spennende premier i slutten av ferien.

Glad i å bygge lego?

Stopp innom Legorommet vårt i 2.etasje. Klarer du f.eks. å bygge et sjødyr?

No items found.