Vinterferie på Atlanterhavsparken

Rebusløype, åpent aktivitetsrom og matkurs - mange spennende aktiviteter for hele familien i vinterferien

Vinterferie på Atlanterhavsparken

Vinterferie på Atlanterhavsparken

I tillegg til det vanlige programmet vårt, tilbyr vi i år også en spennende rebusløype og ett kjekt matkurs som passer for både store og små.

Så hvorfor ikke ta med mor og far, bestemor og bestefar til Atlanterhavsparken. Bli med på spennende rebusløp og lær om livet i havet, om fremmede arter langs kysten vår, hvordan vi kan bevare fiske bestander, eller kanskje du lurer på hva en havforsker egentlig forsker på?

Rebusløypa er laget i samarbeid mellom vitensentrene i Norge og Havforskningsinstituttet, og er en invitasjon til oss alle om å ta del i en felles dugnad for havet. Instruksjoner til rebusløypa får dere i billettluka ved ankomst.

I andre etasje inviterer Mia til fiskenuggets matlagingskurs. Det er ett lynkurs i hvordan lage fiskenuggets og dette kurset er gøy for hele familien.

Men husk - på fiskenuggetskurset må dere bestille plass på forhånd. Kursene går tirsdag, torsdag og lørdag i vinterferien og koster kr 95,- per person. For påmelding, send en epost til mia@atlanterhavsparken.no.

Og du - har du ikke besøkt våre nye vitensenterutstillinger enda? Da bør du ta en tur innom i vinterferien.

Se programmet vårt for vinterferien her

Ønsker du å bestille billetter på forhånd, kan disse kjøpes her

God vinterferie og velkommen til oss på Atlanterhavsparken!

No items found.

Andre nyheter