Høstferie på Atlanterhavsparken

Krabbesesongen er i gang, og vi kjører derfor på med krabbetema på Atlanterhavsparken hele ferien. Programmet er fullt opp med både spennende nyheter og de kjente suksessene, så vi kan med trygghet gi dere en "ny kunnskap"-garanti etter et besøk i høstferien!

Høstferie på Atlanterhavsparken

Frokostfôring av oterne

Hver dag denne høstferien får dere bli med når de tre oterne Nusse, Muffe og Pia får frokosten sin.

Når: alle dager kl.10.15

Tronds krabbehjørne

Akvaristen vår Trond byr på smaksprøver av taskekrabbe i "Tronds krabbehjørne" i 2.etasje.

Når: Mandag til fredag kl.11.00-14.00

Gøy med krabbe

I hverdagene kjører vi i gang med guidete omvisninger i blant annet krepsdyrutstillingen hvor man kan lære mer om de krabbene vi kan finne i våre farvann.

Startskuddet går kl.12.00 fra billettluken.

Når: Mandag-fredag kl.12.00

Fiskekakekurs

Torsdag 13.okt og lørdag 15.okt vil pedagogen vår Mia også i år arrangere fiskekakekurs for store og små - perfekt for barnefamilier eller besteforeldre og barnebarn!

Dette pleier å være en stor suksess hvor barna får lære hvor raskt, lett og kjekt det er å lage fiskekaker fra bunnen av, og selv de barna som "ikke liker fisk", har godkjent fiskekakene sine etter en liten time på kjøkkenet til Mia.

Når: torsdag kl.11.30-12.30 + lørdag kl.11.30-12.30 & 13.30-14.30

Påmelding: send mail til mia@atlanterhavsparken.no

Familiens aktivitetsløype

Ved ankomst vil alle som vil få utdelt et spennende aktivitetsark, hvor vi har samlet en rekke engasjerende oppdrag og utfordringer som hele familien kan finne her på Atlanterhavsparken. Når barna har funnet og gjennomført de ulike oppdragene kan de levere aktivitetsarket tilbake i billettluken for å kunne være med i trekningen av dagens premie.

Når: Hele dagen, hele ferien.

Aktivitetsrommet

Vi utvider den ordinære åpningstiden slik at flere får oppleve denne publikums favoritten.

Når: 10.30-11.30 & 13.30-14.30

Visste du at heksekrabben plukker opp diverse ting den finner og bærer på det på ryggen slik den kan kaste det på fienden sin om den blir truet?
No items found.

Andre nyheter